ARI VE ARICI DÜNYASI

ARI VE ARICI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ

10 Eylül 2008 Çarşamba

oksalik asit kullanımından gördüğüm fayda üzerine bu gün oranın eminönümü sirkecimi tam olarak bilmiyom ara bir sokak vakıf han vakıf bank cıvarındaki kimyasal maddeler satanların sokağı var mısır çarşısının batı kapısı yeni cami cıvarında tam olarak sokağın adı aklımda kalmadı burada hep kimyasal maddeler satan dükkanlar sıralı oraya gitmişken hem oksaliği hemde formik asitten aldım bu cuma günü yeniden oksalik uyguladıktan sonra nasip olursa haftaya cuma da formik uyguladıktan sonra bu yılki mücadeleyi bitirmiş oluruz inşallah.

3 yorum:

Ballı Baba dedi ki...

Değerli Kadıoğlu kaedeşim, Formik asiti arılarda kullanım zorluğu var biliyorsun. Sıcak havalarda hiçbir asit zaten kullanılmaz. Bir firma formik asidi arılarda varroaya karşı kullanılmak üzere jel olarak hazırladı, yurt dışında bir çok ülkede jel olarak kullanılıyor bilgin olsun...

Sinan dedi ki...

sayın "ballıbaba" formik asidi jel olarak hazırlaayan firma kimdir ve nereden temin edebilirim teşekkürler...

Ballı Baba dedi ki...

Sinan kardeşim, formik asitin jel hali gerçekten güzel oldu numuneleri bende var ama hava şartlarından kovan açamıyorum önümüzdeki günlerde uygulamanın videosunu yayınlayacağım. Yarın benim blogda bu ilacın üretim ve temin adreslerini yazacağım ordan isteyenler alır. Arılarınıza ve size sağlıklı günler dilerim.