ARI VE ARICI DÜNYASI

ARI VE ARICI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ

12 Şubat 2009 Perşembe

arı aşıklarının buluşması

bu gün öğleden sonra zamanı sait ışık abimize blog unda resim yükleme haber yapma yayınlama . vs işlerle beçirdim bu arada biricik tornum bizde onunlada sevişmeyi ihmal etmedim tabiki. saat 14 ün son saniyeleri idi tlf çaldı karşımdakı saim gürel kardeşimiz sultan beyline çıkma kereste almaya geliyorlar niğmet çavuş oğlu kardeşimizle saimle msn ve tlf la görüşüyorduk ama canlı canlı görüşmemiştik niğmetin ise sadece ismini duymuştum birde saimin blogdan resmini görmüştüm neyse geldiler alemdağa beni aldılar alemdağdan paşa köy üzerinden gölet yolundaki keresteciye uğradık sadece gezindik
bu arada4- 5 metre uzunluğunda kutulara arı üretebillme maksadı ile ali abinin kutulara çıta üretcek olan kovanına benzemesi sebebi ile biran düşünür gibi oldular.
saim abi oğul yakalama kovan kapaklarının içine kuşak dönmek için kereste seçerken
saim üsten atıyor niğmet test ediyor olur olmaz olursa aşağı olmazsa geri
keresteci kardeşimizde aldığınız keresteler çok az kiloya gelmedi diye kediyide kantara koyduki biraz ağır gelsin diye. yada kedi hazretleri sen çekil tartamazsın ben tartımmi dedi artık orası meçhul.

5 yorum:

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Asım abi bu sene benİ yaktın be. Maşallah Evliya Çelebi gibisin.Birde yerinde otur yav leylegi nerede gördün bu sene.

Ayrıca oradaki tren kovanlar ben ilk defa gördüm. Bendekilerde metro olsun bir türlüisim koyamamıştım::)))

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

Asım abi keresteciye seferlere devam.Artık ahbap olmuşsunuzdur.Benim reklamla ilgili indirim isteme teklifimi keresteciye iletmişsinizdir herhalde.Beleşe reklam yapma.Bu arada sakallarda yerini bulmaya başlamış.

muratakın dedi ki...

"Kedi buradaya kereste nerede kereste buysa kedi nerede."
Nasrettin hocanın işine benzemiş.

Unknown dedi ki...

Asım abi bakıyorumda bu çıkma kerestelere rağbet arttıaslında arıcılık malzemeleri birinci sınıf maldan olmalıdır ki uzun yıllar dayansın vatandaş krize göre hareket ediyor gibi.

Unknown dedi ki...

ali abi bu tren kovan gölet yolundaki çıkmacıda evet senin kutulara çıta yetiştirme kutularının adıda metro olarak tescillendi.
yusuf abi bu sefer 2 arıcı dostla tanışabilmek için daha önce msn de keresteciye giderken sanada uğrarız demişlerdi sağ olsunlar önce bana uğradılar sonra kerstecilere beraber gittik indirimi brak ağır gelsindiye kedi ile birlikte tartıyor.
valla murat abi sen ne dersen doğrudur.
salih abi sen haklısın ben kendim için daha önceki seferlerde ilkinde arılığı yapmak için 2. de kovan altı ve kapak için çıkma kerste aldim herkese teşekkür ederim.