ARI VE ARICI DÜNYASI

ARI VE ARICI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ

14 Kasım 2013 Perşembe

KARTAL EKOLOJİK PAZARDA ARICILIK FESTİVALİ


 Bu gün kartal ekolojik pazarda, daha çok bal üreticileri nin katılımı ile oluşan standlar ile ballarımızı tüketicilere sunma fırsatını 4 gün boyunca  sürdüreceğiz.

 Bu gün saat 10 cıvar larında  beni evimden alıp festival alanına götüren Cumali METİN abime çok çok teşekkür ederim. standımı hazırladım ballarımı standıma dizdim şow tv nin çekimleri başladı değişik illerden ve İstanbul umuzun değişik yörelerinden gelen balların marka kısımları kapatılıp sadece kağıtların üzerine yöreleri yazılıp çekimler devam etti. ilk saatlerde çarşıda oldukça hareketli ziyaretçi akını oldu ama ne yazık ki alıcı müşteri yok tu . çekimler bitti Muhsin DOĞAROĞLU hocamızın sunumları başladı konferans salonunda biz üreticiler de arıcılık geyikleri ile akşamı ettik stand larımızı toparlayıp olduğu yerde brakıp evimizin yolunu tuttuk çok enteresan bir durum standıma resim çekmek aklıma gelmedi.çekim standındaki İstanbul-Alemdağ balı ile krem balı benim üretimim olanlar.
Ali KANDEMİR hocam ile günün anısına bir resmimiz oldu  bunada şükürler olsun. yarın allah nasip ederse standımdan ve diğer standartlar görüntüler paylaşabilme dileği ile.

Hiç yorum yok: