ARI VE ARICI DÜNYASI

ARI VE ARICI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ

23 Şubat 2009 Pazartesi

alem dağda kar ve resmen kuruluşu tamamlanan alemdağ sosyal yardımlaşma derneği ve sohbet evimiz

dünden beri aralıklarla yağan kar dün akşam saatlerinde yerlerde beyazlama dahi yok tu bu sabah saatlerinde sanki birazcık beyazlar gibi oldu öğle saatlerine doğru yoğunlaşan kar yağışı epeyce belirginleşmeye başladı alemdağa dışardan gelenler buradan başka bir yerde kar olmadığını söylemekteler
kar yağışı arıcı oduncu yaşar amcanın işine yaramakta evimin bitişiğindeki arsa onun odun deposu
burasıda artık karın ne kadar yağdığının tespit mekanı komşumun çatısı bu seferki yağışta ağaçlarda kar vardı önceki yağışlarda kar ağaçlarda hiç tutmamıştı
alemdağ sosyal yardımlaşma ve sohbet evi derneğimiz resmen kuruluşu tamamlanıp geçici yönetim kurulu en yakın zamanda yapılacak olan kongre ile asıl yönetim kurulu oluşturulup faaliyetlerine devam edecektir derneğimizin muhtelif köşelerinden görüntüler zamanı olupta sohbetlerimize katılmak isteyen kardeşlerimize her cumartesi 20 saatlerinde başlayıp değişik hocalarımız tarafından sohbet verilmektedir.





6 yorum:

Ballı Baba dedi ki...

Hayırlara vesile olsun....
Muhabbetiniz bol olsun, sohbetiniz daim olsun.

İlhami Uyar dedi ki...

Sayın Kadıoğlu yeni yeriniz hayırlı olsun,kar ve yağmur bayağı yagdı bu yıl ,beklentimiz bütün ürünlere bu bolluğun yansıması,iyi çalışmalar.

E.ÇOKENGİN dedi ki...

Hayırlı olsun..

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

Asım abi mekanınız hayırlı olsun.Çektiğin resimlere göre mekanınız dizaynı estedik olmuş.Biliyorsun bizim buraların en tepe noktasında yaşıyorsun yani bir nevi meteoroloji gözlem istasyonu gibi.Ölçümler iyi.Haberlere devam.

Unknown dedi ki...

abiler herkesten allah razı olsun

Unknown dedi ki...

Asım abi kendi dağlarun yetmedimida gittun alemun dağına;karda yağar işte . Abi şaka bir yana yeni mekanınız hayırlara vesile olur inşallah,allah sohbetlerinizi artırır inşallah.selamlar.