ARI VE ARICI DÜNYASI

ARI VE ARICI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ

1 Mayıs 2009 Cuma

3. yalova seferi ve arı bakan'ı ziyareti


köyden ayrıldıktan sonra zafer abi zamanımız var eski hacıyada uğrayalım dedi bu vesile ilede tanışmış olurum dedi bana uyar gittik hacı abimizin yanına. balık restorantında mayıs 15 gibi açılışa yetiştirmek için sıkı bir çalışma içinde idiler restorant kısmı tamamen revizyondan geçmekte
zafer abi ile eski hacı abi bir aradalar iki hacı kafalarıda uydu bir birlerine


yola çıktıktan sonra arka tarafa bakınca resimleme ihtiyacı hissettim bayağı yükümuz vardı  öncelikle kurt köyden ayrıldıktan sonra yusuf şimşak kardeşimizin bursa yolu üzerinde tarıf ettiği fidancıya uğradık geçen gelişimizde geceye kaldığımız için uğrayamamıştık alman yaya gönderilmek üzere bodur deveci armut fidanları alacaktık fakat geç kalmışız bodur deveci armudu  fidanları kalmamış bende yerine 2 tane normal  deveci 1 tanede ankara armudu fidanı alarak arabaya döndüm şimdi istikametimiz izmit tapu kadastro müdürlüğü önce zafer abi görevli kişiyi tlf aradı adam dün yağmur yağdı oraya araba girmez demezmi zafer abi bir an beyninde şimşekler çaktı ben yaklaştım izmite geliyorum adam mümkün değil oraya arba girmez demesine  rağmen biz yine müdürlüğe kadar gittik oraya araba girmez yanıtını alınca istikamet arı bakanı na körükçü lazımmiş oraya izmit gebze arasında epeyce uyumuşum .

bakan işi bayağı çözmüş epeyce ilerleme var yeni hacı seyithan abi desen maşallahı varzafer abi ile birlikte kutulara arı silkeleme aparatını inceliyorrlar gittik yanlarına yanlız zafer abi yolu iyi çözmüş hiç bir gebzeliden yol tarifi almadık. ve hoş beşten sonra kutuları arılandırma işine yardımcı olmaya başladıkbirinci fasıl bittikten sonra 2. fasıla geçmeden namaz ve çay molası

arı bakan ının suluklarımülemmel arı boğulma rizikosu yok

işleri bitirdik arılıktagünün anısına hatıra cemil ustanın atölyeye bakan bana arı suluğu için şamandıra vazifesi görecek olan üst tahtasını hazırlarken.
hamsıler sipariş verildi

3 yorum:

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

Asım abi.

Senin magazinciliğine güvenirdim ama hayret.Doğan fidancılıktan tek bir resim yok.Üstelik oraya ulaştığında aramanı söylemiştim lakin ondan da tık yok.Acaba yaşlanıyormusun ne dersin !

yalovalı arıcı dedi ki...

bayağı yoğun bir gün geçirmişsiniz ama sonundaki hamsi partisi tüm yorgunluğu almış gibi

Adsız dedi ki...

Hallo! Ich bin Sara
liebe gruesse an alle, hab mich gerade erst angemeldet.

tschuessi
Sara
x5d33fdf265e2gdX28