ARI VE ARICI DÜNYASI

ARI VE ARICI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ

18 Nisan 2010 Pazar

şimşak eyaletinde kolonilerin aktarımı


bu gün şimşak eyaletinde eyalet başbakanının almış olduğu yeni kolonileri yeni kovanlarına aktardık bu zati muhterem geleceğin sakallı arı bakanı. bu arada eyalete çok süper bir mekan yapılmakta havuz, şelale ve bitişiğinde süper bir kamelya ,şömine istersen bu kamelyayı ve diğer etkinlikler bittikten görüntüleyelim
öncelikle eyalete gittiğimde arıları koyacağımız kovanları n içlerindekiçıtaları çıkardım başbakanda atv ile kovanları ormana taşıdı


hepsini aktardım aktarmadan önceki görüntü
aktarma bittikten sonra görüntü oldukça güzel inci gibi dizilmişler
aktarma bittikten sonra başbakan bozdolabı poşetlerine doldurarak arılara servis yaptığı şurupları getirdi öncelikle aktardığımız arılara 2 şer poşet şurup verdikten sonra bir süra ara verdik çalışmalara çay fındık ve ceviz molası verdik. sonrasında eyaletin diğer kolonilerini şurupladık.
ee eyalet başbakanı 15 tanede oğul kapanım oldu demezmi aaa dedim bunlar sertifikalı kovanlar bunlardan oğul kapanı olmaz dedimsede ben olur dersem olur dedi !!!!!
bu arıda dikkatimi çeken ayağındaki siyah polenler

2 yorum:

muhteşem turunç dedi ki...

Asım abi eski propolisli kovanlardan acayip tuzak oluyor. Bence o boşa çıkan eski kovanları trakyaya götürüp ağaçları üstüne kurun nasılsa çalınsada önemli değil:)

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

Asım Abi.

Yardımların için teşekkür ediyorum.Sen olmasan tek başıma ogün işleri bitiremezdim herhalde.

SLM ve Muhebbetle...