ARI VE ARICI DÜNYASI

ARI VE ARICI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ

23 Mart 2012 Cuma

SADRİ DEMİRCİOĞLU ABİYE ZİYARET


 RİZE PAZAR da arıcılık yapan Arif ACAR kardeş  Sadri abinin imalatını yaptığı arı sunni döllenme aletinden  bende almak isterim deyince bende Sadri abinin yanına giderim sizi tlf görüştürürüm dediydim belkide 1 ay önceden o  bu güne nasipmiş işler yoğunlaşmadan bu işide çıkardım aradan   Arıf kadeşim şimdiden aletin hayırlı uğurlu olsun.
Sadri abi imalatını yaptığı 20 adet sünni döllendirme aletinden 20 tane birden başladı aletin imalatı bitti şimdi alet in çantasını sipariş verdi nisan ayı sonuna doğru inşallah isteyenlerin aletleri ellerinde olacak
 Sadri abi yabancı menşeyli olan aletlerin maşa sistemini dahada geliştirerek kullanımını kolay hale getir di
cam  tüpleri 
 karbondioksit tüpü aletle verilen isteyen daha büyük tüp de alabilir
Sadri abi ile arıcılık haricinde bir ortak zefkimizde akvaryum merakımız hemde o da çıklıt beslemekte
bendede akvaryumda çıklıt çeşitleri mevcut bunun yanında cüce vatoslar bulunmakta.

3 yorum:

İlhami Uyar dedi ki...

Değerli Asım bey,Sadri bey gibi girişimci insanları tebrik etmek gerekiyor,insan isteyince yapamayacağı bir şey yok mühim olan kendine hedef belirlemek,Sadri beyi tebrik ediyor sizlerede saygılar sunuyorum.

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Asım abi artık gece ve gündüzler arıcılara yetmeyecek,sezon başlıyor. Sadri abi de sezona hızlı başlamış, görmemiş gibi bir sürü aleti dizmiş oraya::))
Sağlıcakla kal.

Unknown dedi ki...

İlhami abi Sadri abiyi kendine braksalar çok daha güzel işler olacağına emin oldum yanında bulduğum süre içinde Sadri abi bölünüp bir kaç parça olsa belki anca işler yürürdu bu arada yeğenimizde rahatsız biraz Sadri abinin nefes almaya vakti yok.selam ve sevgilerimle.
Ali abi 3 ay yattık seni bilmiyom ama ben 5 kılo aldım bu kiloları eritmem lazım diş hekimi Arif ACAR kardeşimize söz verdiydim Sadri abinin yanına gidip aleti alabilmesi için yardım cı olacam diye nasip de düneydi bu arada maddi siftahı da yapmış oldum dedi aletlere sıra gelince bu fiyatlara bir çok alıcı olur diye düşünüyorum ithal olanlarına nazaran birçok kolaylıklar ekledi selam ve sevgilerimle.