ARI VE ARICI DÜNYASI

ARI VE ARICI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ

16 Ekim 2010 Cumartesi

2010-2011 sezonunun metropol arıları

bu gün  ziyaret ettiğim eyalet baş bakanı metropole yine 2 adet koloni getirdi  inşallah buyıl istediği  gibi köye katlı 0larak götürebilir
valla  manzara o biçim boğaz  köprüsü görünüyor orman manzarası o biçim gökdelenler ise harıkulade ama başbakanın inadı koloni 3-4 çıtada  bu güne kadar içinde sıkıştırma  yapmamış inşallah düşündüklerini başarırda geçen seneki duruma düşmez.
polen gelişleriçok mükemmel eee başbakanda  invert takviyesi yaptımı keyifleri gıcır olur inşallah.
koloni biraz daha güçlü olaydı polen taşıyan arı miktarı çok ama bir anda  gok değil polenli arıya resim çekebilmek için süper bir ortam kolonilerin yüksekliği açısından.
e artık metropol arısı olmak kolay değil  polen bol şehirde belediyelerin park bahçelere diktiği çiçeklerde  birde 6 katta olmasalar bir avantajları ise  boğaz köprüsünü görmeleri  :)
kolonilerin manzaralarına diyecek yo yani
e artık arılıklarıma daha sık gidip  gelme devri  başladı artık akşam iş dönüşlerinde  1 saat  vakit osa  yeter ver elini arılık öncelikle yusuf şimşağa teşekkür ederim eyaletteki  surların üzerindeki demirlerin boyası yapılacak  gidip  gelme   sorunu kalmadı  artık bu vesile ilede  kovan bakımlarındada  yükünü biraz hafifletmiş de  olurum baş  bakanın allah nasip  ederse.

5 yorum:

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

Asım abi.

Kış olunca oyuncasız duramıyoruz ne yapalım.Hasretimizi gideriyorlar.Umarım bu yıl köye katlı dönerler.Yeni araçını Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.

SLM ve Muhabbetle...

ALİ ŞEKERLİ dedi ki...

Selam!

Motorunun tekerleği yere düz bassın,gülegüle iyi günlerde kullanırsın inşallah...

Unknown dedi ki...

a.s baş bakanım inşallah metropollüler bu yıl istediğin gibi olur. araç için ayrıca çok teşekkür aderim allah razı olsun sayende duraklarda araç beklemekten kurtulduk
a.s ali abicim allah razı olsun inşallah hayırlı olur.

Zafer ANLAYIŞLI dedi ki...

motorun hayırlı olsun allah kazadan korusun.
mevlam inşaallah dört tekerleklisinide nasip eder..

Unknown dedi ki...

a.s üstad allah razı olsun dilek ve temennilerin için inşallah o da olur bir gün.