ARI VE ARICI DÜNYASI

ARI VE ARICI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ

14 Ağustos 2011 Pazar

kayseri develiden hediye gelen organik kasnak ve süzülmüş bal ve orta doğu ve balkanların en en en yakışıklı gür sesli imamı oktay köksal

                 levent avcı kadeşim'e çok çok teşekkürler göndermiş olduğu organik ballar için
 geçen sene kerim yener hocamızla birlikte mete akdemir kardeşimizi arılığında ziyaret ettiğimizde  bu baldan ikram etdiydi mete kardeş. bu yıl levent kardeş karniyol ana arı ürettiğimi öğrenince ana arı istedi benden yolladım. tlf konuşmalarımızda geçen yıl mete bey in arılığında kayserinin balını tattığımı çok hoşuma gittiğini söylediydim.  dedi mete bey geçen yıl abimle birlikte benim misafirim idiler  bu yıl erciyes tarafındalar dedi  ama nasip olursa o damak lezzetini yinelerim dedi allah razı olsun  kargoya verdi dün getirdi kargo. ilk tattığım dada ac idim dün akşamda iftarda taddım aroması mükemmel  değişik bir tad verdi her iki seferde de.
                                            kasnak bal orijinal paslanmaz teneke kutuda
        süzülmüş bal içine kasnaktan çıkma petek koyulmuş  kıvamı ve aroması  fefkkelade
                                                 al beni leri nin yanında kıvamı ve aroma larıda mükemmel
bu vatandaş aslen dadaş bizim camının imam larından biri kendi deyimi ile ortadoğu ve balkanların en yakışıklı ve gür sesli imamı olduğunu söylemekte ama ses işi sakata bindi yaşar hoca bastırdı onu oktay köksal hocam der herzaman işte orta doğu ve balkanların en meşhur imamıyım googleye yaz  bana ulaşırsın diye bunu yayınlıyom ki belki dediği gerçek olur google ye yazılınca blog sayesinde çıkar temel karluk abim der herzaman  arama moduna ismimi yazınca senin blogda gözüküyom diye bu hocamda belki meşhuuur olur blog sayesinde  kim bilir hani.

1 yorum:

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

Asım Abi.

Afiyet olsun.

Yardıma ihtiyacın olursa bir alo demen yeter:))

SLM ve Muhabbetle...