ARI VE ARICI DÜNYASI

ARI VE ARICI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ

11 Şubat 2013 Pazartesi

2013 İSTANBUL ARICILIK FUARINDAN GÖRÜNTÜLER

BİR YIL NE KADAR DA ÇABUK GEÇTİ 2012 in FUARI SANKİ DAHA DÜN YAPILMIŞ GİBİ GEÇİP GİTTİ  VE  YİNE 2013 NİN FUARIDA GEÇİP GİTTİ İNŞALLAH RABBİM YENİSİNİDE GÖRMEYİ NASİP EDER 
 bu yıl istanbıl arı yetiştiricileri standında bir kaç dostun ısrarı ile bir miktar kestane balı satışa sundum bu yüzden stand dan fazla uzaklaşabilmeye vaktim olmadıbu yüzden bir çok dostumla fazla ilgilenemedim bu yüzden hepsinden özür dilerim yinede güzel bir şekilge mazi oldu ya nasip seneye



























6 yorum:

Zafer ANLAYIŞLI dedi ki...

Asım kardeşim,
Türkiye arıcılığı için güzel bir etkinlik oldu.
Yeni ekipman ve ürün çeşitliliği vardı. Şahsen ben yeni seneyi merakla bekliyeceğim.

Unknown dedi ki...

evet zafer abi aynen katılıyorum arıcılık teknolojiyi takip edebilenler için kolay laşmakta belki yılın son çeyreğinde bir yenisi de yapılabilir izlenimleri var inşallah muhafak olabilirler.

MİNİK ARICI dedi ki...

Selamun aleyküm
Sayın Asım Abim
Açtığınız standınızın hayırlı ve bereketli olmasını dilerim. Çok güzel bir çalışma olmuş. Tabiki sizleri de yormuştur.
Özellikle festivali sizin gözünüzle, uzaktan takip etmek isterdim. (İnanın üç haftadır heyecanla bekliyorum.) Yine de elinizde, eşinizde dostunuzda bulunan, festivalin genelini yansıtan fotoları (fikir alış verişini, sizin gözlemlerinizi) yayınlarsanız çok sevinirim.

yüksel özsoy dedi ki...

Asım abi ben geçen yıl gelememiştim festivale ama bu yıl nasip oldu. Çok faydalı oluyor biz arıcılara. Ayrıca stantınıza geldigmde çok yogundunuz. Belki beraber bir foto alırım diye düşünmüstüm ama birde ben baş agrıtmayayım dedim. Selamlar.

Θεοδόσης Κατσαρός dedi ki...

We enjoyed the time there and everything was good!
Thanks you for the hospitality!

Unknown dedi ki...

muhittin kardeşim dilek ve temennileriniz için allah razı olsun
valla yorum yapabilecek vaktim olmadı sadece resimleri yükleyip paylaştım önceki yıla nazaren hem katılımcı firma gerek se müşteri açısından oldukça fazlaydı elli bin kişinin ziyaret ettiği söylenmekte. bana sıra gelince ist arı yetiştiricilerin birliğinin bir kısmında banada yerverdiler kendi ballarımı pazarladım standan fazlada ayrılamadım bu yüzden bir çok dostumuzada gereği kadar vakit de ayıramadım hatta ihtiyacım olan bir çok şeyi bile alamadım bu yüzden yorgunluk bir taraftan beyin yorgunluğu bir taraftan resimlere yorum yazma şansım olmadı kusurumu bağışlayın.
yüksek bu yaptığını hiç unutmuyacağım sen oralara gelirsinde bir selam vermez sin.
Θεοδόσης Κατσαρός brother, we thank you come again